Uw
vragen...?

  • Heeft u extra project-, werk- en denk-capaciteit nodig??  
  • Zoekt u een tijdelijke, ervaren manager, projectleider of adviseur?
  • Wilt u de facilitaire organisatie en de werkprocessen herijken?  
  • Knelt uw huidige huisvesting en wilt u  een beter passende werkomgeving ? 
  • Wilt u feedback op uw performance of inhoudelijk sparren over actuele kwesties?
  • Is uw facilitaire team aan inspiratie of revitalisatie toe? 
  • Heeft u een andere vraag of probleem op facilitair gebied?

 
MultiPortal en Léon van Ginneken

Het bedrijf
MultiPortal is een in 2001 opgericht eenmansbedrijf dat zich met advies en managementactiviteiten richt op vraagstukken met betrekking tot facility management, op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

De eigenaar
Eigenaar van MultiPortal is Léon van Ginneken, geboren in 1959 te Alblasserdam, op steenworp afstand van de molens van Kinderdijk die op de Werelderfgoedlijst staan. Vader van een inmiddels studerende dochter. Type: Pluk de Dag! Energiek, gedreven, eigenwijs, geduldig, doortastend, resultaatgericht, besluitvast, sensitief, creatief. Ik houd van hard werken en ook van een grap en een grol.
Mijn vak is facility management. Sinds 2001 werk ik als zelfstandig adviseur, project- en interim-manager. In de periode daarvoor, vanaf 1988, waren de facilitaire sporen al ruimschoots verdiend, in loondienst.

Facility Management
Facility management gaat niet alleen over het succesvol 'ontzorgen' van de kernorganisatie. Niet alleen over een warme kroket, een werkende kopieermachine of een schoon toilet. Er moet klant- en gasttevredenheid worden gerealiseerd door passende huisvesting en gemaatwerkte facilitaire diensten. En we praten over safety en security, duurzaamheid en hospitality. Dit alles moet niet alleen intelligent worden bestuurd maar ook 'geruisloos' werken en zo flexibel en kosteneffectief mogelijk  meebewegen met dat wat de organisatie doet en daarvoor nodig heeft.

Specialisatie
Mijn specialisatie ligt op het her-richten en her-inrichten van facilitaire organisaties, het ontwikkelen van teams en het vanuit de organisatie ontwerpen en implementeren van nieuwe huisvestings- en facilitaire concepten.